ALTID GRATIS FRAGT TIL DIN DØR
DAG-TIL-DAG-LEVERING - 29 DKK

FIND OS PÅ FACEBOOK  
TILMELD NYHEDSBREV  

Se alle tilbud
 

Persondatapolitik


VORES BEHANDLING AF DINE PERSONLIGE DATA
I forbindelse med den EU's nye persondataforordning, som tog virke den. 25. maj 2018, har vi valgt at offentliggøre vores persondatapolitik til alle vore kunder og samarbejdspartnere. Hos USBshoppen.dk tager vi persondata-forordningen alvorligt, ligesom al anden lovgivning.

 

Det er vigtigt for os, at du ved, vi arbejder professionelt og fortroligt med dine oplysninger, selv om der kun er tale om relativt få og ufølsomme persondata.  

 

Du skal vide, at vi behandler persondata om dig, med hvilke formål vi behandler dem samt dine rettigheder som registreret hos os. De persondata, vi behandler om dig, omfatter udelukkende almindelige persondata. Typisk dit navn, mail og arbejdstelefon. Yderligere for enkeltmandvirksomheder omfattes også virksomhedens navn, adresse og cvr-nummer.

Vi opbevarer og bruger disse informationer, således vi er i stand til at opretholde et godt samarbejde med dig som kunde, levere dine varer nemt og fakturere dig korrekt.

Vi behandler dine persondata internt på kontoret. I enkelte tilfælde kan der ske en overførsel af persondata fra USBshoppen.dk til vores leverandører, således at de er i stand til at levere varer direkte til dig.

Se herunder vores samlede persondata-politik: 

                                                                                                           

GAME INVENTORS APS’ OG HERUNDER USBSHOPPEN.DK’s  PERSONDATAPOLITIK FOR INDSAMLING AF OPLYSNINGER TIL BRUG FOR OPFYLDELSE AF AFTALER MED VORES KUNDER


Game InVentorS ApS (herefter ”vi”, ”os”, ”vores”) behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondata- og privatlivsbeskyttelsespolitik (herefter ”Persondatapolitik”).

 

I det følgende informerer vi dig om dine rettigheder som registreret kunde hos os, samt om hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger.

 

1. Personoplysninger

1.1 Vi behandler kun personoplysninger om dig, som du giver os for at kunne opfylde vores aftale med dig, eller personoplysninger som vi modtager fra andre jvf. 1.2.

 

De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:

Kontaktoplysninger; fornavn og efternavn, adresse, e-mailadresse, og telefonnummer.

1.2 Vi kan også modtage oplysninger om dig og din husstand fra andre, som du har bedt om at foretage et indkøb for dig. Det kan eksempelvis være et konsulentfirma, et reklamebureau eller lign.

 

2. Anvendelse af dine personoplysninger

2.1 Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er at opfylde vores aftale med dig om levering af produkter til dig og din husstand (herefter ”Formålet”).

 

2.2 Vi behandler kun personoplysninger om dig og din husstand, der er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af Formålet.

 

3. Opbevaring af dine personoplysninger

3.1 Dine personoplysninger opbevares hos – af en af os – valgt ekstern virksomhed Internet Factory ApS (herefter ”Databehandleren”),

3.2 Oplysningerne lagres på servere inden for EU, og dine personlige oplysninger vil derfor altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen.

3.3 Vi er - over for dig - ansvarlige for opbevaringen af dine personlige oplysninger hos Databehandleren.

3.4 Vi påser løbende, at vi og Databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerheds-foranstaltninger mod, at dine personlige oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, går tabt eller forringes. Endvidere sikrer vi, at de ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med de til enhver tid gældende regler om behandling af personoplysninger.

 

4. Deling

4.1 Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre leverandører og samarbejdspartnere, men gør kun dette, når det er påkrævet og nødvendigt for, at vi kan opfylde Formålet og vores aftale med dig.

4.2 Herudover kan vi dele dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder, herunder hvis vi skal indberette oplysninger til det offentlige.

  

5. Sletning af dine personlige oplysninger

5.1 Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af Formålet eller til opfyldelse af lovkrav.

5.2 Vi sletter dine oplysninger, når der ikke længere er behov for dem i forbindelse med at servicere dig eller yde support på dit køb.

 

6. Dine rettigheder

6.1.1 Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på vores e-mail eller telefonnummer.

6.1.2 Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

 

6.2 Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

 

7. Dataansvarlig

7.1 Dine personoplysninger indsamles og behandles af:

Game InVentorS ApS, CVR-30603729, Købkesvej 57, 5230 Odense M.
Kontaktdata: 
USBshoppen.dk – 26 28 01 82. Email : kontakt@usbshoppen.dk

Game InVentorS ApS – 28 60 55 29. Email: info@gameinventors.dk